10 euro per dag verdienen

Zou u graag 10 euro per dag willen verdienen, dan is dat prima te doen met behulp van het internet. 10 euro per dag verdienen kan bijvoorbeeld door uw eigen startpagina website te beginnen. Veel bedrijven zien graag hun zakelijke website vermeld op andere websites en hebben daar zelfs geld voor over. Dat betekent dat wanneer u een startpagina site heeft, bedrijven u graag betalen voor een vermelding op uw site. Een dergelijke vermelding wordt ook wel een backlink genoemd.

Heef u zelf geen kennis of tijd voor het bouwen van een startpagina website, dan is het goed om te weten dat u een dergelijke website eenvoudig kunt maken met het Startpagina Script. Zodra u dit script heeft geinstalleerd op uw eigen webhosting pakket of een hostingpakket kunt afsluiten bij de aankoop van het script, kunt u zelf dochterpagina's aanmaken. Waarop u vervolgens rubrieken kunt aanmaken en links kunt plaatsen.

Het is daarbij mogelijk om bezoekers hun eigen website te laten opnemen binnen uw linkoverzicht. Vanuit iedere dochterpagina kan het formulier voor het aanmelden van een nieuwe link heel gemakkelijk worden opgevraagd. Als beheerder van uw eigen startpagina site bepaalt u zelf hoeveel het plaatsen van een nieuwe link kost. Met het Startpagina Script kunt u uw website aan de online betaalprovider Mollie koppelen voor het ontvangen van betalingen.

Het script is zo in elkaar gezet dat een nieuwe link na een succesvolle betaling automatisch wordt geplaatst binnen het linkoverzicht. U kunt instellen hoe lang een link blijft staan. Na die periode krijgt de linkaanmelder automatisch een e-mail met de mogelijkheid om de linkplaatsing te verlengen, waarbij de verlenging en de bijbehorende betaling opnieuw automatisch door het Startpagina Script worden verwerkt.

Wanneer u aantrekkelijke tarieven hanteert, is het mogelijk om met het Startpagina Script 10 euro per dag of meer te verdienen.