1000 euro verdienen

1000 euro verdienen, dat is mogelijk door uw eigen startpagina website te beginnen. Er zijn veel bedrijven die hun zakelijke site graag op andere websites vermeld zien en hebben een budget gereserveerd voor online marketing. Het aanmelden van links is onderdeel hiervan.

Met het Startpagina Script kunt u zelf een startpagina site beginnen waarop bezoekers een link kunnen aanmelden. U kunt met het script zelf instellen hoeveel het plaatsen van een link op uw website kost. Voor het ontvangen van betalingen kunt u uw website koppelen aan de betaalprovider Mollie. Is een betaling succesvol verlopen, dan wordt de link automatisch opgenomen binnen het linkoverzicht.

U kunt het zo instellen dat een link bijvoorbeeld een jaar lang op de website blijft staan. Na die termijn zal automatisch een e-mail met de mogelijkheid om te verlengen worden verstuurd naar de linkaanmelder. Ook de verlenging en de online betaling voor de nieuwe periode worden automatisch door het script verwerkt.

U heeft in het begin te maken met de kosten voor de aanschaf van het Startpagina Script en ook zijn er jaarlijkse kosten voor de domeinregistratie en de webhosting. Maar al snel zullen de inkomsten met uw eigen startpagina website groter zijn dan de kosten en wordt het mogelijk om 1000 euro of meer te verdienen met uw startpagina site.

Heeft u nog geen eigen webhosting voor uw startpagina site, dan kunt u bij de aankoop van het Startpagina Script kenbaar maken dat u ook graag een hostingpakket wilt afsluiten. U krijgt dan de mogelijkheid om een domeinnaam te kiezen voor uw nieuwe startpagina site. Maar ook wanneer u reeds een hostingpakket heeft en het Startpagina Script daarop wilt installeren, vindt u op deze website de stappen om dat te doen. Er is een online handleiding waarin u onder andere kunt lezen hoe u het script kunt installeren.