Advertentie Website

De advertentie website is een ander type website waarmee u een passief inkomen kunt opbouwen. Tijdens het toevoegen van een advertentie aan uw website kunt u allerlei extra opties aanbieden aan de adverteerder.

Zo kunt u de adverteerder laten kiezen voor een opvallende advertentie die enkele dagen bovenaan het overzicht van advertenties blijft staan. Voor deze optie kunt u een geldbedrag rekenen. En u kunt de mogelijkheid bieden om een websitevermelding toe te voegen aan de advertentie tegen betaling van een bepaald bedrag. Voor de plaatsing van advertenties in bijvoorbeeld zakelijke rubrieken kunt u ook geld vragen.

Het Marktplaats Script van Vrolijk Internet Services installeert een kant-en-klare advertentie website voor u. Daarmee kunt u extra inkomsten genereren met het aanbieden van de hierboven genoemde betaalde mogelijkheden.

Verder is het mogelijk om affiliate banners of advertenties van Google Adsense op uw advertentie website weer te geven.

Er kunnen verschillende uitbreidingen voor het Marktplaats Script worden gekocht en geïnstalleerd. Zo is er een uitbreiding die het voor bezoekers mogelijk maakt om een beoordeling toe te kennen aan een adverteerder.