Affiliate marketing beginnen

Bij affiliate marketing verwijst u de bezoekers met uw affiliate website via zogeheten "affiliate links" naar de website van de aanbieder van diverse producten. U kunt ook met uw website naar meerdere aanbieders verwijzen wanneer u dat wilt. Koopt de bezoeker vervolgens iets op de website van de aanbieder, dan ontvangt u een affiliate commissie. Wilt u beginnen met affiliate marketing, dan is het handig om de juiste tools in handen te hebben.

Via deze pagina kunt u het Affiliate Webshop script aanschaffen. Het is daarbij direct mogelijk om een domeinnaam te registeren en webhosting af te sluiten. Het script wordt in dat geval voor u op uw webhosting pakket geplaatst en geïnstalleerd door Vrolijk Internet Services. Daarmee haalt u alle benodigdheden in huis om te beginnen met affiliate marketing.

Bij affiliate marketing kan het één en ander worden uitbesteed en geautomatiseerd en daarom is het zo interessant voor het opbouwen van een passief inkomen. Natuurlijk kost het even tijd om de affiliate website winstgevend te maken, maar zodra er een bepaalde basis is gelegd zal de website een wederkerend inkomen opleveren.