Backlinks plaatsen

Backlinks plaatsen is het toevoegen van verwijzingen naar uw eigen website op één of meer websites van derden. De gedachte achter het backlinks plaatsen is dat deze backlinks door de zoekmachine Google worden opgemerkt en dat Google uw website als waardevol beschouwt. Daarbij kunt u bepaalde sleutelwoorden koppelen aan uw website. Door sleutelwoorden op de juiste manier te koppelen aan uw website, zullen mensen die binnen Google deze sleutelwoorden als zoekterm invoeren uw website binnen de zoekresultaten te zien krijgen. Door op de naam of omschrijving te klikken, kunnen zij naar uw site navigeren.

Er kan worden gesteld dat backlinks plaatsen helpt bij het aantrekken van extra bezoekers op uw website. Een vermelding die vrij eenvoudig te verkrijgen is, is de startpagina link wanneer u weet op welke websites u een startpagina link kunt toevoegen.

Om zelf niet op zoek te hoeven gaan naar websites waarop u een startpagina link kunt toevoegen, kunt u gebruikmaken van dit formulier. U kunt via het formulier kiezen uit een grote hoeveelheid websites waarop u uw link kunt plaatsen. En het is mogelijk om op meerdere websites tegelijk een backlink te plaatsen met behulp van het formulier.

Wilt u een artikel plaatsen op één van de websites, dan is dat ook mogelijk. De artikelen die u kunt plaatsen mogen links bevatten die naar uw website verwijzen. Omdat links binnen artikelen door Google als waardevol worden beschouwd, is het verstandig om regelmatig een artikel te schrijven en op één van de websites te plaatsen.

U kunt op twee manieren betalen, namelijk met credits en met geld. Wanneer uw plan is om regelmatig backlinks te plaatsen, dan zal betalen met credits het voordeligst zijn. U kunt een aantal credits in één keer kopen en gebruiken voor het plaatsen van de backlinks en de artikelen op de aangesloten websites.