Geld verdienen met een marktplaats website

Met het juiste PHP-script is het niet lastig om een advertentie website in elkaar te zetten. Zo stelt het PHP-script van Vrolijk Internet Services u in staat om uw eigen marktplaats site op te bouwen. De installatie bestaat uit een aantal simpele stappen en wordt uitgebreid beschreven in de online handleiding.

Wanneer u aan de slag gaat met het script kunt u tijdens de installatie de inloggegevens voor uw beheeraccount zelf instellen. Hiermee kan altijd op de afgeschermde omgeving worden ingelogd om de site te beheren. De afgeschermde omgeving bestaat uit verschillende schermen waarmee de diverse onderdelen van uw site kunnen worden aangepast.

Het scherm waarmee u de rubrieken kunt beheren is zo in elkaar gezet dat u een rubriek binnen een andere rubriek kunt aanmaken. Zo kunt u een logische structuur aanmaken binnen uw site. Adverteerders kunnen bij een plaatsen van een advertentie een passende rubriek kiezen.

U kunt uw marktplaats website zo instellen dat adverteerders moeten betalen voor plaatsing van een advertentie binnen een bepaalde rubriek. Op deze wijze is het mogelijk om inkomsten te genereren met uw advertentie website. De koppeling om online betalingen te ontvangen kan via de beheeromgeving worden ingesteld. Betalingen kunnen direct door het script worden verwerkt, zodat de opties waarvoor de adverteerder heeft betaald meteen geactiveerd worden.

Zou u graag meer over dit script willen weten, dan vindt u meer informatie op de website van Vrolijk Internet Services. U vindt op de site een online handleiding met daarin informatie voor de installatie en het gebruik van het script. U leest daarin hoe u vanuit de beheeromgeving allerlei aanpassingen kunt doen aan uw marktplaats website. Wanneer u het script aanschaft zult u direct toegang krijgen tot de PHP-bestanden van het script. De PHP-bestanden bevatten de functies die nodig zijn voor de werking van uw website.