Geld verdienen met een startpagina website

Een startpagina website biedt u de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren. Waar u in de Gouden Gids bedrijfsvermeldingen kunt vinden, bestaat een startpagina website uit website vermeldingen. Hierbij worden de vermelde websites op verschillende dochterpagina's en daarbinnen weer in verschillende rubrieken ondergebracht.

Zo kunt u de website vermeldingen indelen op onderwerp. Maar wanneer u bijvoorbeeld een bedrijvengids wilt beginnen kunt u de links ook indelen op locatie. Bijvoorbeeld door iedere gemeente een eigen pagina te geven en op iedere pagina links naar bedrijven binnen de betreffende gemeente te plaatsen.

Via een betaalmodule kunnen mensen een website vermelding op uw startpagina website kopen. Daarbij kunt u verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina van uw website en een link binnen een reguliere dochterpagina.

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kunt u op deze wijze geld verdienen met uw eigen startpagina website. Het script kan voor het ontvangen van online betalingen worden gekoppeld aan verschillende betaalsystemen waaronder PayPal en Mollie. Het script zal de website vermelding direct plaatsen na een succesvolle betaling.

Heeft u meerdere startpagina websites, dan kunt u meer verdienen door op iedere startpagina website verwijzingen naar uw andere startpagina websites te plaatsen en te vermelden dat op de andere websites ook links kunnen worden gekocht.

Een andere mogelijkheid om uw inkomsten te maximaliseren wanneer u meerdere startpagina websites heeft, is het aanschaffen van de uitbreiding Formulier "Meerdere links toevoegen" + Linktegoed pakketten aanbieden dat u bovenop het Startpagina Script kunt installeren. Voor de installatie van deze uitbreiding vindt u op de website van Vrolijk Internet Services een eenvoudig te volgen stappenplan.

Wanneer u deze uitbreiding aanschaft, kunt u al uw startpagina websites koppelen aan een centraal formulier waarmee het mogelijk wordt om links op meerdere websites tegelijk te verkopen, zonder dat de link afzonderlijk op iedere website hoeft te worden aangemeld. De bezoeker betaalt dan in één keer voor alle gekochte links.

Ook wordt het met deze uitbreiding mogelijk om verschillende linktegoed pakketten aan te bieden, waarbinnen u kunt variëren met het aantal credits en de prijs.