Linkbuilding

Voor het genereren van inkomsten zal een website voldoende bezoekers moeten hebben. Door een link naar uw website aan te melden bij andere websites, wordt de vindbaarheid van uw website verhoogd. Dit wordt ook wel "linkbuilding" genoemd.

Om te stijgen in de zoekresultaten van Google en daarmee het aantal bezoekers van uw website te laten stijgen is het belangrijk dat u regelmatig nieuwe links naar uw website plaatst. Linkbuilding kan tijdrovend zijn. Helemaal wanneer u eerst op zoek moet naar websites waarop linkplaatsing mogelijk is.

Links op startpagina's

Omdat het zoeken naar geschikte startpagina websites een tijdrovende klus kan zijn, is er sinds kort de mogelijkheid om met een enkel formulier uw link aan te melden bij een groot aantal startpagina websites. Dat formulier kunt u via deze link bereiken. Op deze manier hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar websites waarop linkplaatsing mogelijk is.

Links binnen artikelen

Niet alleen biedt de website de mogelijkheid om startpagina links te plaatsen. Het is ook mogelijk een artikel te schrijven met daarin een link naar uw website en vervolgens te kiezen op welke website u uw artikel wilt plaatsen. Via deze link kunt u een artikel schrijven en plaatsen. Ook bij het plaaatsen van een artikel kan uit een groot aantal websites worden gekozen. Links binnen artikelen hebben veel waarde in de ogen van Google dus het is een goede gewoonte om regelmatig een artikel te schrijven en te plaatsen via de link hierboven.

Credits

Betalen op backlinker.eu is op twee manieren mogelijk: met geld en met credits. Bent u van plan om regelmatig links te plaatsen, dan is het betalen met credits de voordeligste optie. U kunt op de website backlinker.eu credit pakketten kopen. U koopt dan een aantal credits in een keer. Met credits kunnen startpagina links en artikelen worden geplaatst op de websites die bij backlinker.eu zijn aangesloten.